Måndag
Panerad spättafilé med klassisk skagenröra, smörslungade ärtor och kokt kulpotatis.
Tisdag
Biff à la Lindström med potatismos, skysås, lingon och saltgurka.
Oxbringa med rotmos, pepparrotssås och senap.
Onsdag
Lasagne med tomat- och löksallad samt vitlöksdressing.
Torsdag
Klassiska kåldolmar. Serveras med gräddig skysås, kokt potatis och lingon.
Gräddbakad lax med smörstekt potatis och vaxbönor.
Fredag
Helgrillad karré med stekt lök, potatismos, kantarellsås, glaserade brysselkål och svartvinbärsgelé
Dessert - Blåbärskaka i långpanna med vaniljkräm.
Veckans alternativ
KOCKARNAS TIPS
Spaghetti carbonara med stekt sidfläsk och parmesan. 145:-
VECKANS TIPS
Halloumiburgare med bröd. Serveras med pommes, jalapeñodressing, krispsallad och rödlök. 145:-
NORREMARKS BURGARE
Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes. 155:-Dagens lunch: 135:-
inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.
Pensionärslunch 105:- (13:00-14:00) Obs! Gäller endast dagens rätt.
Vid information av allergier, kontakta personalen.