Dagens Lunch 11:00-14:00Vecka 38

Måndag

Grillad lax med dillslungad småpotatis, hollandaisesås, citron och sparris.

Tisdag

Färsbiff med smulad isterband, kokt potatis, glaserad kål och gräddsås.

Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor.

Onsdag

Helstekt karré med potatisgratäng, timjan och vitlök serveras med gräddsås samt blancherade morötter.

Torsdag

Klassisk raggmunk med stekt rimmat fläsk, rårörda lingon och vispat smör.

Fredag

Klassisk Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, rårörda lingon och skirat smör.

Dessert – Äppelkaka med vispad vaniljgrädde.

Veckans alternativ

KOCKARNAS TIPS

Souvlaki med tzatziki, grekisk sallad och bröd.
140:-

VECKANS TIPS

Pärlcouscous med hackad tomat, persilja och citron. Serveras med marinerade räkor, hyvlad gurka, limeyoghurt och silverlök.
140:-

NORREMARKS BURGARE

Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes
150:-

Dagens lunch: 130:-

inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.

Avhämtning 120:-

Pensionärslunch 100:- (13:00-14:00) Obs! Gäller endast dagens rätt.

Vid information av allergier, kontakta personalen.