Dagens Lunch 11:00-14:00Vecka 46

Måndag

Panerad spättafilé med klassisk skagenröra, smörslungade ärtor och kokt kulpotatis.

Tisdag

Biff à la Lindström med potatismos, skysås, lingon och saltgurka.

Oxbringa med rotmos, pepparrotssås och senap.

Onsdag

Lasagne med tomat- och löksallad samt vitlöksdressing.

Torsdag

Klassiska kåldolmar. Serveras med gräddig skysås, kokt potatis och lingon.

Gräddbakad lax med smörstekt potatis och vaxbönor.

Fredag

Helgrillad karré med stekt lök, potatismos, kantarellsås, glaserade brysselkål och svartvinbärsgelé

Dessert - Blåbärskaka i långpanna med vaniljkräm.

Veckans alternativ

KOCKARNAS TIPS

Spaghetti carbonara med stekt sidfläsk och parmesan.
145:-

VECKANS TIPS

Halloumiburgare med bröd. Serveras med pommes, jalapeñodressing, krispsallad och rödlök.
145:-

NORREMARKS BURGARE

Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes.
155:-

Dagens lunch: 135:-

inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.

Pensionärslunch 105:- (13:00-14:00) Obs! Gäller endast dagens rätt.

Vid information av allergier, kontakta personalen.