Måndag
Helstekt fläskfilé med klyftad potatis, skysås, bearnaisesås och smörkokta ärtor
Tisdag
Gratinerad falukorv med potatismos, rostad lök och bostonmajonnäs
Grillad karré med potatismos, gräddsås och rostad broccoli
Onsdag
Friterad spätta med räkröra, vaxbönor och kokt potatis
Torsdag
Klassiska köttbullar med potatismos, gräddsås, inlagd gurka och lingonsylt
Fredag
Fläskschnitzel med stekt kulpotatis, ärtor och bearnaisesås
Dessert: Mörk chokladkaka med grädde & blåbär
Veckans alternativ
KOCKARNAS TIPS
Gyrospasta. Serveras med jalapeños, krämig ost, rödlök och rostade paprika 130:-
VECKANS TIPS
Klassisk räksallad med rhode islandsås, krispig frisésallad, rödlök och marinerad gurka 130:-
NORREMARKS BURGARE
Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes 150:-Dagens lunch: 130:-
inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.
Avhämtning 120:-
Pensionärslunch 100:- (13.00-14.15) Obs! gäller endast dagens rätt.
Vid information av allergier, kontakta personalen.