Måndag
Köttfärslimpa med bacon och västerbottenost. Serveras med grönpepparsås, kokt potatis, lingon och pressgurka
Tisdag
Färsbiff med smulat isterband, kokt potatis, glaserad kål och gräddsås
Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor.
Onsdag
Klassisk raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingonsylt
Torsdag
Friterad kyckling. Serveras med inlagd chiligurka, salladslök, ris och sweetchilimajo
Fisksoppa med vitlöksbröd och aioli
Fredag
Pommes Anna på västerbottenost serveras med grillad fläskfile, rostad broccoli och rödvinsås
Dessert: Fransk chokladkaka med grädde och rårörda hallon
Veckans alternativ
KOCKARNAS TIPS
Nudelwok med strimlad biff i buljong, råstekta grönsaker, rostade sesamfrön och srirachamajo 145:-
VECKANS TIPS
Krämig tonfiskröra, romansallad, körsbärstomat och picklad lök 145:-
NORREMARKS BURGARE
Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes. 155:-Dagens lunch: 135:-
inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.
Pensionärslunch 105:- (13:00-14:00) Obs! Gäller endast dagens rätt.
Vid information av allergier, kontakta personalen.