Dagens Lunch 11:00-14:00Vecka 43

Måndag

Panerad spättafilé med remouladsås, smörslungade ärtor och kokt kulpotatis.

Tisdag

Grillad kycklingfilé med gräddig dragonssås, ris och rönnbärsgelé

Viltskavspanna med kantareller, syltlök och rökt fläsk. Serveras med smörstekt potatis och svartvinbärsgelé

Onsdag

Klassisk kålpudding med gräddsås, inlagdgurka, lingon och kokt potatis

Torsdag

Vinpocherad torskfilé med hollandaisesås, sparris och potatismos

Dillkött på kalvinnanlår, serveras med buljongkokta morötter och kokt potatis

Fredag

Koreanskinspirerad fläskschnitzel med sesamsallad, ponzudressing och ris.

Dessert: Vispad jordgubbspannacotta med krossad havrekaka

Veckans alternativ

KOCKARNAS TIPS

Bakad ryggbiff med sötpotatispuré, confiterade tomater, sotad sparris, friterad svamp- och örtsmör.
140:-

VECKANS TIPS

Spaghetti bolognese med hyvlad grana padano, rostade solroskärnor och vitlöksolja med örter.
140:-

NORREMARKS BURGARE

Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes
150:-

Dagens lunch: 130:-

inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.

Avhämtning 120:-

Pensionärslunch 100:- (13:00-14:00) Obs! Gäller endast dagens rätt.

Vid information av allergier, kontakta personalen.