Måndag
Panerad spättafilé med remouladsås, smörslungade ärtor och kokt kulpotatis.
Tisdag
Grillad kycklingfilé med gräddig dragonssås, ris och rönnbärsgelé
Viltskavspanna med kantareller, syltlök och rökt fläsk. Serveras med smörstekt potatis och svartvinbärsgelé
Onsdag
Klassisk kålpudding med gräddsås, inlagdgurka, lingon och kokt potatis
Torsdag
Vinpocherad torskfilé med hollandaisesås, sparris och potatismos
Dillkött på kalvinnanlår. Serveras med buljongkokta morötter och kokt potatis
Fredag
Koreanskinspirerad fläskschnitzel med sesamsallad, ponzudressing och ris.
Dessert: Vispad jordgubbspannacotta med krossad havrekaka
Veckans alternativ
KOCKARNAS TIPS
Bakad ryggbiff med sötpotatispuré, confiterade tomater, sotad sparris, friterad svamp- och örtsmör. 140:-
VECKANS TIPS
Spaghetti bolognese med hyvlad grana padano, rostade solroskärnor och vitlöksolja med örter. 140:-
NORREMARKS BURGARE
Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes 150:-Dagens lunch: 130:-
inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.
Avhämtning 120:-
Pensionärslunch 100:- (13:00-14:00) Obs! Gäller endast dagens rätt.
Vid information av allergier, kontakta personalen.