Måndag
Grillad lax med dillslungad småpotatis, hollandaisesås, citron och sparris.
Tisdag
Färsbiff med smulad isterband, kokt potatis, glaserad kål och gräddsås.
Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor.
Onsdag
Helstekt karré med potatisgratäng, timjan och vitlök serveras med gräddsås samt blancherade morötter.
Torsdag
Klassisk raggmunk med stekt rimmat fläsk, rårörda lingon och vispat smör.
Fredag
Klassisk Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, rårörda lingon och skirat smör.
Dessert – Äppelkaka med vispad vaniljgrädde.
Veckans alternativ
KOCKARNAS TIPS
Souvlaki med tzatziki, grekisk sallad och bröd. 140:-
VECKANS TIPS
Pärlcouscous med hackad tomat, persilja och citron. Serveras med marinerade räkor, hyvlad gurka, limeyoghurt och silverlök. 140:-
NORREMARKS BURGARE
Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes 150:-Dagens lunch: 130:-
inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.
Avhämtning 120:-
Pensionärslunch 100:- (13:00-14:00) Obs! Gäller endast dagens rätt.
Vid information av allergier, kontakta personalen.