Dagens Lunch 11:00-14:00Vecka 3

Måndag

Köttfärslimpa med bacon och västerbottenost. Serveras med grönpepparsås, kokt potatis, lingon och pressgurka

Tisdag

Färsbiff med smulat isterband, kokt potatis, glaserad kål och gräddsås

Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor.

Onsdag

Klassisk raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingonsylt

Torsdag

Friterad kyckling. Serveras med inlagd chiligurka, salladslök, ris och sweetchilimajo

Fisksoppa med vitlöksbröd och aioli

Fredag

Pommes Anna på västerbottenost serveras med grillad fläskfile, rostad broccoli och rödvinsås

Dessert: Fransk chokladkaka med grädde och rårörda hallon

Veckans alternativ

KOCKARNAS TIPS

Nudelwok med strimlad biff i buljong, råstekta grönsaker, rostade sesamfrön och srirachamajo
145:-

VECKANS TIPS

Krämig tonfiskröra, romansallad, körsbärstomat och picklad lök
145:-

NORREMARKS BURGARE

Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes.
155:-

Dagens lunch: 135:-

inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.

Pensionärslunch 105:- (13:00-14:00) Obs! Gäller endast dagens rätt.

Vid information av allergier, kontakta personalen.