Dagens LunchVecka 3

Måndag

Grädd-& gräslöksstuvad pytt i panna m. rödbetor och stekt ägg

Fläskpannkaka m. grädde och lingonsylt

Tisdag

Boeuf bourguignon på högrev, sidfläsk, champinjoner & smålök. Serveras med sockerglaserad kulpotatis & färska örter

Stekt strömming m. potatispuré, lingon och skirat smör

Onsdag

Färsbiff m. vitkål och kryddpeppar, serveras med saltbakad potatis & calvadosgräddsås

Pocherad torkrygg m. potatismos, skirat smör med dragon och citron samt knaprigt bacon

Torsdag

Lammfärslimpa m. rotfruktsgratäng, rödvinssås & chevrékräm

Ärtsoppa m. rimmad skinka, serveras med pannkakor, sylt och grädde

Fredag

Helgrillad ryggbiff m. portvinssås, potatisgratäng och grillade grönsaker

Dessert: Sockerkaka m. färskostkräm

Veckans alternativ

Veckans pasta

Varmrökt lax i vitvin-& fänkålssås, serveras med syltad morot

Veckans paj

Skivad potatis, cheddarost och purjolök serveras med lökdipp

Veckans sallad

Räksallad m. syrad rättika, nudlar & marinerade grönsaker

Dagens lunch: 99:-
Avhämtning 89:-
Pensionärslunch 65:- (13.00-14.15)
inkl. sallad och bröd.