Dagens LunchVecka 18

Måndag

Panerad spättafilé med remouladsås, smörslungade ärtor och kokt kulpotatis

Tisdag

Grillad kycklingfilé med gräddig dragonsås, ris och rönnbärsgelé

Viltskavspanna med kantareller, syltlök och rökt fläsk. Serveras med smörstekt potatis och svartvinbärsgelé

Onsdag

Stängt

Torsdag

Vinpocherad torskfilé med hollandaisesås, sparris och potatismos

Dillkött på kalvinnanlår. Serveras med buljongkokta morötter och kokt potatis

Fredag

Koreanskinspirerad fläskschnitzel med sesamsallad, ponzudressing och ris

Dessert: Vispad jordgubbspannacotta med krossad havrekaka

Veckans alternativ

KOCKARNAS TIPS

Bakad ryggbiff med sötpotatispuré, confiterade tomater, sotad sparris, friterad svamp och örtsmör

VECKANS TIPS

Bolognese med hyvlad grana padano, rostade solroskärnor och vitlöksolja med örter

NORREMARKS BURGARE

Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes
150:-

Dagens lunch: 130:-

inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.

Avhämtning 120:-

Pensionärslunch 100:- (13.00-14.15) Obs! gäller endast dagens rätt.

Vid information av allergier, kontakta personalen.