Måndag
Helstekt fläskfilé med klyftad färskpotatis, bearnaisesås och rostad blomkål
Tisdag
Gratinerad falukorv med potatismos, rostad lök och räkröra
Halstrad kummelrygg med skirat baconsmör. Serveras med potatismos, kapris och citron
Onsdag
Lågtempererad karré med färskpotatis, gräddig champinjonsås och broccoli
Fransk löksoppa med gratinerat vitlöksbröd
Torsdag
Klassiska köttbullar med potatismos, gräddsås, inlagd gurka och lingonsylt
Ärtsoppa med fläsklägg samt pannkakor, grädde och sylt
Fredag
Långbakad oxkind med tomat, timjan och vitlök. Serveras med kokt potatis, rödvinssås och blancherad sparris
Dessert: Chokladkaka med grädde och blåbär
Veckans alternativ
Veckans pasta
Bakad laxfilé med vitvinssås, syrad fänkål, dill & gräslök
Veckans paj
Veckans sallad
Caesarsallad med grillad kyckling, dressing, grana padano och krutonger
Veckans hamburgare
Hamburgare på nötfärs med amerikansk dressing, krämig cheddarost, saltgurka, krispsallad, tomat, briochebröd samt pommesDagens lunch: 130:-
Avhämtning 120:-
Pensionärslunch 100:- (13.00-14.15
inkl. sallad och bröd.
Vid information av allergier, kontakta personalen.