Måndag
Griljerade isterband m. dillstuvad potatis, rödbetor, rostad lök och senap
Tisdag
Ugnsgratinerad falukorv m. mozzarella, tomat och vitlök, serveras med potatismos och rödvinssås
Viltskavspanna m. kantareller, sidfläsk och smålök, serveras med potatismos och lingon
Onsdag
Klassisk pannbiff m. stekt lök, kokt potatis, gräddsås, inlagd gurka och lingonsylt
Dillkött m. buljongkokta morötter och kokt potatis
Torsdag
Klassisk stek m. rostade rotfrukter, gräddsky, kokt potatis och svartvinbärsgelé
Gräddstuvad pytt i panna m. färska örter serveras med stekt ägg och rödbetor
Fredag
Panerad fläskschnitzel m. rödvinssky, klyftpotatis, bearnaisesås, kapris och citron
Dessert: Silviakaka
Veckans alternativ
Veckans pasta
Spaghetti carbonara m. sidfläsk, grana padano och svartpeppar
Veckans paj
Veckans sallad
Tonfisksallad m. kokt ägg, purjolök, tomat och ärtskott
Veckans hamburgare
Hamburgare på nötfärs med amerikansk dressing, krämig cheddarost, saltgurka, krispsallad, tomat, briochebröd samt pommes
Norremarks Gyrostallrik
Gyrostallrik med pommes, tomat, gurka, fetaost, fefferoni och kebabsås
OBS! Hamburgare och gyrostallrik gäller inte för catering till företag!
- Dagens lunch: 130:-
Avhämtning 120:-
Pensionärslunch 100:- (13.00-14.15)
Veckans Hamburgare 140:-
inkl. sallad och bröd.
Vid information av allergier, kontakta personalen.