Dagens LunchVecka 41

Måndag

Parmesanbakad kycklingfilé m. tomtskysås, grillad tomat och rostad klyftpotatis

Panerad Flundrafilé m. het räkröra, broccoli och kokt småpotatis

Tisdag

Nattbakad kotlettrad m. rotfruktsgratäng, grönpepparsås och sauterad lök

Viltskavspanna m. bacon, syltlök, kantareller, serveras med smörstekt potatis och gelé

Onsdag

Fetaostbiffar m. lök, serveras med vitlöksyoghurt, skysås och råstekt potatis

Örtbakad laxfjäril m. dragon hollandaisesås, gröna ärtor och kokt potatis

Torsdag

Rimmat stekfläsk m. löksås, kokt potatis, lingon och blancherade morötter

Fredag

Fläskschnitzel m. frästa champinjoner, kapris, rödvinssås, serveras med smör och örtbakad klyftpotatis

Fredagsdessert: Drottningkaka m. hallon & blåbär, serveras med vaniljgrädde

Veckans alternativ

Veckans pasta

Bolognese m. riven parmesan, ärtskott och rostade solroskärnor

Veckans paj

Ostquiche m. marinerade räkor & vitlöksfraiche

Veckans sallad

Tonfisksallad m. fetaost, oliver, kapris, mozzarella och majskräm

Veckans hamburgare

Hamburgare på närproducerad bog och högrev med amerikansk dressing, krämig cheddarost, bacon, saltgurka, picklad rödlök, krispsallad, tomat, briochebröd samt pommes

Norremarks Gyrostallrik med pommes, tomat, gurka, fetaost, fefferoni och kebabsås

(gäller inte för catering till företag!)

Dagens lunch: 105:-
Avhämtning 95:-
Pensionärslunch 75:- (13.00-14.15)

inkl. sallad och bröd.

Vid information av allergier, kontakta personalen.