Dagens LunchVecka 21

Måndag

Klassisk Pannbiff på småländsk blandfärs, serveras med koktpotatis, gräddsås, stekt lök och lingonsylt

Fiskgryta på vitfisk serveras m. tärnade rotfrukter, tomat-& vitvinssås samt aioli

Tisdag

Raggmunkar & rimmat stekfläsk, serveras med rårörda lingon

Helstekt småländsk fläskkarré m. gräddig skysås, potatisgratäng, svartvinbärsgelé

Onsdag

Panerad spätta m. räk-& kräftröra, smörkokta ärtor och kokt potatis

Högrevsgryta m. grädde, färska örter och blandade lökar, serveras stekt småpotatis och gräddfi

Torsdag

Ugnsbakad lårfilé från kyckling m. tomat, lök, bacon och basilika, serveras med grönsaksris och färskostkräm

Norremarks egna kryddiga korv på fläskkarré, viltsvin, paprika, lök och vitlök. Serveras med klyftad potatis och parmesanaioli

Fredag

Klassisk wallenbergare m. potatismos, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon

Dessert: Klassisk Rulltårta m. jordgubbssylt

Veckans alternativ

Veckans pasta

Spaghetti bolognese m. parmesan, örtolja, ärtskott & solroskärnor

Veckans paj

Bakad lax m. spenat, purjolök och dressing på stenbitsr

Veckans sallad

Tonfiskröra m. majs, kokt ägg, tomat, gurka, purjolök och rödlök

Dagens lunch: 99:-
Avhämtning 89:-
Pensionärslunch 69:- (13.00-14.15)

inkl. sallad och bröd.