Måndag
Griljerade isterband med dillstuvad potatis, rödbetor, rostad lök och senap
Tisdag
Klassisk pannbiff med stekt lök, potatismos, gräddsås, inlagd gurka och lingonsylt
Stekt strömming med potatismos, skirat smör, ärtor och lingonsylt
Onsdag
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingon
Torsdag
Boeuf bourguignon med smörstekt potatis och rostade morötter
Korvstroganoff med chipotle, paprika och tomat. Serveras med ris och gräddfil
Fredag
Fläskschnitzel med rödvinssky, stekt kulpotatis, ärtor samt kapris-och citronsmör
Dessert: Silviakaka
Veckans alternativ
KOCKARNAS TIPS
Friterad halloumi med sallad på matvete, tomat, persilja, sumak samt Lime -och dragondressing 130kr
VECKANS VEGAN
Pappadelle Alfredo med grillad kyckling, pico de gallo och parmesan 130kr
NORREMARKS BURGARE
Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes 150krDagens lunch: 130:-
Avhämtning 120:-
Pensionärslunch 100:- (13.00-14.15) obs gäller endast dagens rätt
inkl. måltidsdryck och sallad
Vid information av allergier, kontakta personalen.