Dagens LunchVecka 17

Måndag

Köttfärslimpa med bacon och västerbottenost. Serveras med grönpepparsås, kokt potatis, lingon och pressgurka

Tisdag

Rödvinsbrässerad oxkind med potatismos, sparris och vitlöksolja

Kroppkakor med tärnat fläsk, skirat smör och lingonsylt

Onsdag

Klassisk Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingonsylt

Torsdag

Friterad kyckling. Serveras med inlagd chiligurka, salladslök, ris och sweetchilimajo

Fisksoppa med vitlöksbröd och aioli

Fredag

Grilltallrik med chorizo, fläsknoisette på fläskfilé, Bakad majskolv, chipotlemajonnäs och coleslaw

Dessert: Fransk chokladkaka med grädde & rårörda hallon

Veckans alternativ

KOCKARNAS TIPS

Nudelwok med strimlad biff i buljong, råstekta grönsaker, rostade sesamfrön och srirrachamajo
130:-

VECKANS TIPS

Krämig tonfiskröra, romansallad, körsbärstomat och picklad lök
130:-

NORREMARKS BURGARE

Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes
150:-

Dagens lunch: 130:-

inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.

Avhämtning 120:-

Pensionärslunch 100:- (13.00-14.15) Obs! gäller endast dagens rätt.

Vid information av allergier, kontakta personalen.