Måndag
Köttfärslimpa med bacon och västerbottenost. Serveras med grönpepparsås, kokt potatis, lingon och pressgurka
Tisdag
Rödvinsbrässerad oxkind med potatismos, sparris och vitlöksolja
Kroppkakor med tärnat fläsk, skirat smör och lingonsylt
Onsdag
Klassisk Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingonsylt
Torsdag
Friterad kyckling. Serveras med inlagd chiligurka, salladslök, ris och sweetchilimajo
Fisksoppa med vitlöksbröd och aioli
Fredag
Grilltallrik med chorizo, fläsknoisette på fläskfilé, Bakad majskolv, chipotlemajonnäs och coleslaw
Dessert: Fransk chokladkaka med grädde & rårörda hallon
Veckans alternativ
KOCKARNAS TIPS
Nudelwok med strimlad biff i buljong, råstekta grönsaker, rostade sesamfrön och srirrachamajo 130:-
VECKANS TIPS
Krämig tonfiskröra, romansallad, körsbärstomat och picklad lök 130:-
NORREMARKS BURGARE
Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes 150:-Dagens lunch: 130:-
inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.
Avhämtning 120:-
Pensionärslunch 100:- (13.00-14.15) Obs! gäller endast dagens rätt.
Vid information av allergier, kontakta personalen.