Måndag
Helstekt karré med potatisgratäng, timjan och vitlök. Serveras med gräddsås samt blancherade morötter
Tisdag
Färsbiff med smulat isterband, kokt potatis, glaserad kål och gräddsås
Schnitzel med stekt potatis, bearnaisesås och vitlöksrostad broccoli.
Onsdag
Klassisk raggmunk med stekt rimmat fläsk, rårörda lingon och vispat smör
Dessert: Kokoskaka med vispad hallongrädde
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Veckans alternativ
KOCKARNAS TIPS
Grekisk sallad med Souvlaki, marinerade oliver, tzatziki och bröd 130:-
VECKANS TIPS
Pärlcouscous med hackad tomat, persilja och citron. Serveras med marinerade räkor hyvlad gurka, limeyoghurt och silverlök 130:-
NORREMARKS BURGARE
Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes 150:-Dagens lunch: 130:-
inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.
Avhämtning 120:-
Pensionärslunch 100:- (13.00-14.15) Obs! gäller endast dagens rätt.
Vid information av allergier, kontakta personalen.