Dagens LunchVecka 19

Måndag

Helstekt karré med potatisgratäng, timjan och vitlök. Serveras med gräddsås samt blancherade morötter

Tisdag

Färsbiff med smulat isterband, kokt potatis, glaserad kål och gräddsås

Schnitzel med stekt potatis, bearnaisesås och vitlöksrostad broccoli.

Onsdag

Klassisk raggmunk med stekt rimmat fläsk, rårörda lingon och vispat smör

Dessert: Kokoskaka med vispad hallongrädde

Torsdag

Stängt

Fredag

Stängt

Veckans alternativ

KOCKARNAS TIPS

Grekisk sallad med Souvlaki, marinerade oliver, tzatziki och bröd
130:-

VECKANS TIPS

Pärlcouscous med hackad tomat, persilja och citron. Serveras med marinerade räkor hyvlad gurka, limeyoghurt och silverlök
130:-

NORREMARKS BURGARE

Hamburgare på nötfärs med klassisk dressing, krämig ost, saltgurka, frisésallad, tomat, briochebröd, chilisås och pommes
150:-

Dagens lunch: 130:-

inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe & dessert.

Avhämtning 120:-

Pensionärslunch 100:- (13.00-14.15) Obs! gäller endast dagens rätt.

Vid information av allergier, kontakta personalen.